Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑ - ΑΡΘΡΑ > ΑΡΘΡΑ - ΒΙΒΛΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ > ΒΙΒΛΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

.
.

Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης -

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Γ' τάξη Επαγγελματικού Λυκείου

Τομέας Διοίκησης και ΟικονομίαςΣυγγραφέας : Γιώργος Καμαρινός
Εκδόσεις : Κόσμος

 Το πρώτο πλήρες βοήθημα για την προετοιμασία των μαθητών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του τομέα Διοίκησης & Οικονομίας των Επαγγελματικών Λυκείων.


 Στο Α΄ μέρος, περιλαμβάνεται ο μοναδικός έντυπος οδηγός για τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (Α.Ο.Δ.) με διαγράμματα θεωρίας και tests κατανόησής της ανά ενότητα, πλήθος ερωτήσεων ανοικτού και κλειστού τύπου, ασκήσεις, κριτήρια αξιολόγησης και όλα τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων προηγούμενων ετών με τις απαντήσεις τους.

Στο Β΄ μέρος, περιλαμβάνεται το βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) που είναι το πιο  επικαιροποιημένο και ταυτόχρονα το πλέον προσαρμοσμένο στην εξεταστέα ύλη των ΕΠΑ.Λ.. Εμπεριέχει πλήθος ερωτήσεων, ασκήσεων, μικρά διαγωνίσματα κατανόησης της θεωρίας και γενικά κριτήρια αξιολόγησης καθώς και όλα τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. προηγούμενων ετών με τις λύσεις τους.


 Στο βιβλίο, συνολικά, εμπεριέχονται:
- 270 ερωτήσεις ανάπτυξης θεωρίας
- 12 διαγράμματα θεωρίας
- 300 προτάσεις «Σωστό – Λάθος»
- 125 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και αντιστοίχισης
- 100 ασκήσεις
- 18 τεστ θεωρίας
- 10 επαναληπτικά διαγωνίσματα
- όλα τα θέματα και οι απαντήσεις που τέθηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ. κατά τα προηγούμενα έτη.

 Στην αρχή κάθε κεφαλαίου υπάρχει αναλυτική μεθοδολογία επίλυσης των ασκήσεων καθώς και βασικές ασκήσεις με τη λύση τους, ώστε ο μαθητής να αποκτήσει εξοικείωση με την επίλυσή τους. Στη συνέχεια, υπάρχουν ασκήσεις των οποίων οι λύσεις βρίσκονται στο τελευταίο τμήμα αυτού του βιβλίου.

Μπορείτε να το παραγγείλετε στο βιβλιοπωλείο της περιοχής σας.
Επίσης, μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα του εκδοτικού οίκου εδώ ή
σε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία όπως εδώ


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright 2017
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού