Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ > ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΥΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ > ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΠΑΛΑΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2013

.
.

Το Σεπτέμβριο, θα μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις, προκειμένου να δουν τα γραπτά τους, όσοι υποψήφιοι το επιθυμούν από αυτούς που έλαβαν φέτος μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών.
 
Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο εκδίδεται με διπλότυπο είσπραξης από την αρμόδια ΔΟΥ στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων πανελληνίων εξετάσεων».
 
Το παράβολο ορίζεται σε 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών (3) γραπτών δοκιμίων και σε 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών (3) γραπτών δοκιμίων. Οι υποψήφιοι λαμβάνουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης με επίδειξη σε φωτοτυπία.


Δείτε τη σχετική εγκύκλιο

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright 2017
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού