Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

.
.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία από το έγκυρο στατιστικό εργαλείο Google analytics, το www.economics.edu.gr αγκαλιάστηκε από συναδέλφους και μαθητές, αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητά του. Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι έλειπε από το απέραντο διαδίκτυο ένας χώρος όπου οποιοσδήποτε συνάδελφος ή μαθητής που, αντίστοιχα, διδάσκει ή παρακολουθεί κάποιο/α από τα οικονομικά μαθήματα του Λυκείου, θα μπορούσε να βρει πλούσιο υλικό σε διαγωνίσματα, ασκήσεις, θέματα, παρουσιάσεις και γενικότερα εκπαιδευτικό υλικό χωρίς να διασπείρεται η αναζήτησή του σε πολλές και διαφορετικές ιστοσελίδες. Υπάρχουν, φυσικά, ιστότοποι με εκπληκτικές εργασίες συναδέλφων αλλά δεν υπάρχει ένας τόπος όπου μπορούν να συγκεντρωθούν όλα αυτά.

Θα ήθελα, ειδικά, να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους πανεπιστημιακούς αλλά και τα ιδρύματα και οργανισμούς που απέστειλαν τις εργασίες τους και ελπίζω στο μέλλον να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Η ανταπόκριση των επισκεπτών του ιστότοπου αυξάνει τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχουν απέναντί του, κάτι που γίνεται αντιληπτό και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια αυτές να ικανοποιηθούν.

Σας ευχαριστώ πολύ
Εκ της διαχείρισης

* Τα στοιχεία που ακολουθούν έχουν εξαχθεί με το εργαλείο Google Analytics και αφορούν το διάστημα περίπου 8 ετών λειτουργίας της ιστοσελίδας. Όπως προκύπτει από αυτά, υπήρξαν επισκέψεις από τουλάχιστον 135 περίπου διαφορετικές καταγεγραμμένες χώρες και πολλές ακόμη μη καταγεγραμμένες (not set) καθώς και από όλη την Ελλάδα.
* Για καθημερινά αναλυτικά στατιστικά, πατήστε εδώ

Copyright 2017
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού