Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ > > under construction > under construction

.
.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΕΔΕ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4-12-15
"Έρευνα : Ο ρόλος των εκπαιδευτικών ιστοσελίδων στο διδακτικό έργο. Ο ιστότοπος
www.economics.edu.gr"

Την Παρασκευή 4-12-15, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΟΕΔΕ Μακεδονίας Θράκης. Ανάμεσα σε αξιόλογες παρουσιάσεις και ομιλίες, ανακοινώθηκαν τα συμπεράσματα της έρευνας για τις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες και παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα www.economics.edu.gr.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το σχετικό αρχείο της παρουσίασης:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Θέλω να ευχαριστήσω τ
ην Ένωση Οικονομολόγων Μακεδονίας Θράκης για την τιμή που μου έκανε αλλά και όλους τους συναδέλφους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα που παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μία ιδανική ευκαιρία να κουβεντιάσουμε και να γνωριστούμε από κοντά. Να γνωρίζετε ότι τα "ευχαριστώ" σας και οι ευχές σας μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω αυτό που κάνω στη σελίδα μου. Ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθούμε από κοντά. Να είστε καλά και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο σας.

Γιώργος Καμαρινός


Υλικό και φωτογραφίες από ολόκληρη την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 1         ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 2        ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 3

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ κ. ΒΑΡΣΑΚΕΛΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ κ. ΓΩΝΙΑΔΗ


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright 2017
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού